Rock voor Specials

Sinds 1997 organiseert Den Dries jaarlijks Rock voor Specials, hèt pop- en rockfestival voor personen met een beperking. Meer info vind je op www.rockvoorspecials.be.
In 2020 lieten de maatregelen rond corona dit jaarlijkse feest voor meer dan 5000 specials niet toe en werkten we een alternatief uit, RvS TV. Ook in 2021 was het nog niet mogelijk om Rock voor Specials te laten doorgaan.

Het ziet er naar uit dat we op woensdag 29 en donderdag 30 juni 2022 elkaar (opnieuw) zullen ontmoeten op de festivalweide van Rock voor Specials.

Je mag er zeker van zijn dat het iets speciaal zal worden, want het zal tenslotte de 25e editie zijn!

Ondertussen kennen we alle namen van de artiesten die zullen komen optreden: Clouseau, De Kreuners, Het Zesde Metaal, Compact Disk Dummies, Coely, Ruby Grace, Ibe, Mise*En*Scene, Equal Idiots, Fleddy Melculy, De Voortmannen, Kingda Kā, Flip Kowlier, Regi en Bart Peeters!

Wil je op de hoogte blijven?

Tussen begin januari en eind juni posten we regelmatig berichten met praktische info en nieuwtjes over de artiesten die komen optreden. Wil je snel op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Hiervoor scroll je helemaal naar beneden op gelijk welke pagina van de website en vul je je mailadres in.

 

Ga naar de website van Rock voor Specials.

Dimitri de Martelaere

Elk individu is in de eerste plaats een mens die waardering en respect verdient.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief