Den Dries steunen

Draag je Den Dries een warm hart toe? Wil je graag een bijdrage leveren? Dat kan op verschillende manieren:

Fundraisingactiviteiten

Extra financiële middelen zoeken blijft noodzakelijk.

Dit jaar hebben wij opnieuw een sneukeltoer georganiseerd.

Wat een fantastische dag was het! Het weer was perfect, de route bracht ons door adembenemende landschappen en de sneukels waren om van te watertanden. We willen graag iedereen bedanken die met ons mee is gekomen om te genieten van al het lekkers en de gezelligheid.

We kijken alvast uit naar volgend jaar!

De opbrengst zal gebruikt worden voor het inrichten van de leefruimtes van het nieuwbouwproject in de Bolwerkstraat. Met jouw steun bouwen we een echte ’thuis’ voor onze cliënten.

Dankzij de opbrengst van vorige activiteiten konden we een softwarepakket voor de thera-trainer aankopen.
De offertes voor een nieuw rolstoelliftbusje zijn opgevraagd, zodat deze aankoop dit jaar nog gerealiseerd wordt.
Andere zaken die dankzij jullie verwezenlijkt zijn: kiné bobath tafel, een elektrische duofiets, extra spelletjes voor de tovertafel en tuinmeubilair aankopen.

Heb je zelf een idee dat geld in het laatje kan brengen? Contacteer RIFF : riff@dendries.be

Giften en duolegaat

Financiële steun is uiteraard altijd welkom. Dat kan op twee manieren:

Gift

Voor giften vanaf €40 leveren wij een fiscaal attest af zodat je een belastingvermindering krijgt van 60% (dat is 24 euro). Je kan storten op rekening BE10 7374 0921 0004 met vermelding ‘gift’. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd.

Werkopdrachten

Onze ateliers zijn steeds op zoek naar werk: eenvoudige taken zonder tijdsdruk, bv. pizzadozen plooien of verlichtingsonderdelen monteren. Heeft jouw bedrijf misschien een aantal taken die je aan ons kan uitbesteden?

Contacteer ons: werkateliers@dendries.be

Vrijwilligerswerk

Vele handen maken licht werk en vrijwilligers zijn onmisbaar voor Den Dries. We zoeken samen naar een goede match tussen de wensen van de vrijwilligers en de noden van Den Dries en zijn cliënten. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos: vervoer, uitjes met een cliënt, klussen, museumbezoek, meewerken in het Wereld-Atelier, een cliënt thuis op de koffie vragen, toogdienst in het café, een dagje naar zee, huiselijkheid bieden in een van onze huizen, taarten bakken, wandelen, naaien, etc.

Uiteraard bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je je kan engageren.

Zin? Heb je zelf een suggestie? Samen met jou kunnen we jouw idee vormgeven.

Contacteer ons: vrijwilligerswerking@dendries.be

Wil je graag meehelpen op Rock voor Specials?

Contacteer ons: vrijwilligers@rockvoorspecials.be

Myriam Heyndrickx

Die ontmoetingen hebben mij, mijn man en mijn kinderen geleerd zorg te dragen voor elkaar én voor anderen. In het nieuwe woonproject zullen de bewoners inclusief onderdeel worden van de gemeenschap

Schrijf je in op onze nieuwsbrief