Vraag van de Week ism. Ivan G

Ondertussen weet iedereen het wel. We zijn aan het bouwen!
Medewerkers, familie en vrienden worden geïnformeerd, buren zijn op de hoogte van de plannen, het ene na het andere werfbezoek wordt georganiseerd…
En onze cliënten? Daar leeft het onderwerp dubbel zo hard. Want Zij zijn toch maar mooi diegene die gaan verhuizen!

Wat zijn de bedenkingen van onze cliënten? Wat houdt hen bezig, wat zijn hun bezorgdheden?

In deze eerste editie van ‘De Vraag van de Week’ bijt Ivan G de spits af! Jullie zullen merken, hij heeft er al goed over nagedacht.

Luc, hoe groot wordt mijn kamer?
De Kamers zijn gemiddeld 25 m² en verschillen van mekaar. Ze zijn niet allemaal even groot maar alvast veel groter dan uw huidige kamer. Kathleen is samen met de begeleiders bezig om een voorstel uit te werken voor de verdeling van de kamers.

Komt er een WC op mijn kamer?
Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Er zijn ook in elk huis 2 grote (snoezel) badkamers voorzien met hoog- en laagland waar je lekker kunt relaxen in bad.

Komt er een douche op mijn kamer? Mariëlle heeft mij dat gezegt! 😉
Marielle heeft altijd gelijk en er komt wel degelijk een aangepaste douche in elke kamer.

Die parking,… van de busjes. Waar gaat die nu precies komen?
De parking voor de busjes komt vlak bij de huizen en er is een luifel voorzien zodat je kan in- en uitstappen zonder nat te worden als het regent. Het is natuurlijk wel goed voor de gezondheid als je zo veel mogelijk beweegt en af en toe een eindje moet stappen of rolstoelen …..

Hoe ga ik ’s nachts vanuit mijn bed de nacht kunnen bellen?
Samen met elke cliënt en zijn begeleiding wordt afgesproken wat de cliënt nodig heeft en denkt te kunnen gebruiken. Maar je zult zeker vanop uw kamer gemakkelijk uw begeleiding kunnen bereiken wanneer je die nodig hebt. Mocht je uit uw bed vallen dan gaat er automatisch een signaal “IVAN IS UIT ZIJN BED GEVALLEN” naar de begeleider.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief