Vraag van de week ism. Eddy DB

Deze week is het de beurt aan Eddy, om zijn meest prangende vragen (over de nieuwbouw) aan Luc Verbeke te stellen.
Eddy is een praktische man, met hier en daar toch een mooie portie verbeeldingskracht.

Zal ik op mijn nieuwe kamer plaats hebben voor mijn computer? (en een internet verbinding?)
Er is op elke kamer een mogelijkheid tot internetverbinding en er is zeker voldoende plaats om een computer te plaatsen. Je kan dus gerust zijn, mogelijkheid genoeg om jouw computer hobby uit te oefenen.

Ik ben nieuwsgierig. Waar gaat de TV hangen?
Wel Eddy, opnieuw een goede vraag.
De TV zal worden opgehangen of geplaatst waar jij dit zelf wil. Er is op een aantal plaatsen een mogelijkheid voorzien om deze aan te sluiten. Je zal er dus zelf kunnen over beslissen!

Komt er een KMI op mijn kamer? Zodat ik elke dag onmiddellijk Sabine zie die me vertelt welk weer het zal zijn? (en als Sabine er niet is,… mag Frank het ook doen)
Er is geen KMI voorzien maar je kunt dit natuurlijk wel zelf aankopen en plaatsen indien je dit zelf wil. Het is wel een goed idee en misschien kunnen we er eentje plaatsen in de leefruimtes, zodat je daar ook het weer kunt volgen. Wat denk je? Zouden de andere cliënten dat ook een tof idee vinden?!

Ik hoorde van Ivan dat er een douche komt op onze kamers. Maar ga ik wel binnen kunnen in die douche?
Er is zeker en vast voldoende ruimte in elke badkamer om te manoeuvreren met een elektrische rolstoel. Alle badkamers zijn aangepast voor mensen met een fysieke beperking en overal in de kamer en badkamer zijn er tilliften voorzien.
Dus geen zorgen, er is rekening gehouden met jouw Rolls-Royse! 😉

Hoe gaat dat later zijn,… als de keuken wordt afgebroken? Eten we dan elke dag frietjes van de frituur tot we weer een nieuwe keuken hebben?
Daar kan ik nog zeer weinig over zeggen maar het is zeker zo dat er altijd een warme maaltijd zal voorzien worden en zo mogelijk proberen we er ook voor te zorgen dat er keuzemogelijkheid is. Maar’t zal niet alle dagen frietjes zijn!
Er komt dan later opnieuw een keuken en een brasserie, met veel meer keuzemogelijkheden dan nu.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief