Rock voor Specials TV

Liefste rockers,

In plaats van allemaal samen op de festivalweide zullen we dit jaar Rock voor Specials elk vanuit ons kot mee-maken. En dat mee-maken mag je heel letterlijk nemen: als je zelf iets wil doen dat met ons pop- en rockfestival te maken heeft, dan is dit jouw unieke kans!

De voorbije 23 jaar waren het vooral de artiesten die voor ons optraden, maar nu kunnen we de rollen eindelijk eens omkeren. Wij zullen voor hen optreden en laten zien wat voor een talent we zelf ook in huis hebben.

Dus wil je graag zelf een lied zingen, een gedicht voordragen, een tekening bezorgen of eens iets heel gek doen? Laat het ons weten en wij zorgen dat het in de uitzendingen van Rock voor Specials TV op 1 en 2 juli te zien en te horen zal zijn.
Laat je creativiteit de vrije loop en stuur het resultaat door naar ons via info@rockvoorspecials.be. Doe dat liefst vóór 31 mei.

Oh ja, nog iets: we zijn aan het bekijken of we zelf toch niet een klein optreden kunnen organiseren dat we dan via Rock voor Specials TV kunnen uitzenden, zodat iedereen er kan van meegenieten.
Kan je zelf ook een optreden (laten) organiseren? Laat het ons dan zeker weten, zodat het kan getoond worden op Rock voor Specials TV!
Wie weet kunnen we zelfs een cameraploeg laten langskomen…
Je kan dit laten weten door het formulier in te vullen dat je hier vindt.

Om de festivalervaring zo echt mogelijk te laten lijken hebben we nog iets in petto: een Rock voor Specials TV festivalpakket!
Voor 10 euro per persoon kan je een festivalpakket bestellen, met daarin alles wat je nodig hebt om ook in jouw kot het echte festivalgevoel te beleven. Wat er allemaal in het pakket zit blijft nog een verrassing, maar het wordt een mix tussen dingen die je tijdens het festival zelf kan gebruiken en dingen die je achteraf ook nog als souvenir kunt houden.
Wie zo’n Rock voor Specials TV festivalpakket wil bestellen doet dit via dit formulier.

Tot op Rock voor Specials TV!

het Rock voor Specials team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief