Magazijnier / leverancier in het Wereld-Atelier

In maart lanceerden we op onze website een artikel over de administratieve taken in ons Wereld-atelier. Eén van de 6 specifiekere jobprofielen voor onze cliënten. Heb je dit artikel gemist? Zoek het dan zeker even op op deze website!

Deze keer richten we onze spots graag op diegenen die bij ons als magazijnier of leverancier werken.

Met komst van een nieuwe duo-fiets, mét aanhangwagen, kunnen we niet alleen klimaatvriendelijker leveren maar kunnen we cliënten ook méér aan het stuur zetten. Na de leveringen aan ‘grootverbruik-klanten’ willen we hiermee ook de ‘particuliere besteller’ van dienst zijn. En als we zo iemand kunnen bereiken die minder-mobiel is of om welke reden dan ook niet zelf tot aan de winkel geraakt, zijn we dubbel blij!

Dagbesteding met dat tikkeltje meer: een job met identiteit, een job met maatschappelijke meerwaarde. U bestelt, wij leveren aan huis!

 

Een levering betekent zo veel zinvolle tewerkstelling voor onze cliënten:

  • voldoende stock bestellen en ordenen in ons magazijn

  • de webshop opvolgen en bestelbonnen per klant klaarleggen

  • bestellingen samenstellen en voorverpakken

  • bestellingen inladen en leveren

En een levering betekent hopelijk een gemakkelijke en waardevolle dienstverlening voor de klant. Een WIN-WIN-situatie als je het ons vraagt!

Bij deze een warme oproep: kan je ons in contact brengen met mensen of organisaties die graag (op regelmatige basis) wat spulletjes aan huis geleverd zien? Trek dan snel aan onze mouw!

En niet te vergeten:

 

Neem een kijkje op onze webshop

 Bestel iets groot of klein

Dan leveren wij snel

 Want leveren is fijn!

 

https://shop.oxfamwereldwinkels.be/evergem/

https://youtu.be/bqrc_ry2kW4

Schrijf je in op onze nieuwsbrief