Lifetime achievement award

Elk jaar organiseert Zorgmagazine een awarduitreiking en kiest een jury in verschillende categorieën wie er in de zorgsector het voorbije jaar een opvallend grote verdienste had. Er zijn 9 categorieën waarin organisaties genomineerd worden en één categorie waarbij het om personen gaat. Die heet dan ook niet voor niets ‘Zorgpersoonlijkheid van het jaar’.

Nu vonden wij van Den Dries het niet meer dan normaal om voor die laatste categorie Luc Verbeke – onze voormalige directeur en huidig gedelegeerd bestuurder strategische projecten – te nomineren. Weliswaar zonder dat hij daarvan op de hoogte was, want we wilden dat het een verrassing zou worden.

Nadat we de voorbije maanden in het geheim een dossier schreven en indienden en vorige maand met een delegatie ‘in den duik’ Luc zijn kandidatuur gingen verdedigen voor de jury, bleek dat hij uit de 12 kandidaten samen met nog 2 anderen genomineerd was. Een beetje zoals bij de Oscars…

Vorige week donderdag (29 april) konden we dan allemaal de live uitzending vanuit de Gentse Minardschouwburg online volgen en zagen we tegen het einde van de show Luc het podium betreden. De spanning was te snijden, zowel in de Minard als bij iedereen die thuis of elders aan het meevolgen was.

Uiteindelijk ontving Marc Noppen van UZ Brussel de award ‘Zorgpersoonlijkheid van het jaar 2021’ (waarvoor proficiat), maar het werd pas echt een feest toen bleek dat ons aller Luc met een ‘Lifetime Achievement Award’ naar huis mocht keren. Da’s nog beter, want daarmee wordt Luc bekroond en gelauwerd voor hetgeen hij de voorbije jaar gerealiseerd heeft, uiteraard voor Den Dries maar ook daarbuiten, tot in het buitenland toe.

Proficiat Luc! Deze Lifetime Achievement Award is meer dan verdiend!

Van zodra het terug mag en kan moet daarop gedronken en geklonken worden…

Een verslag van de volledige awarduitreiking ‘Zorgwerkgever van het jaar 2021’ kan je hier nalezen of herbekijken.

https://www.zorgwerkgevervanhetjaar.com/editie-2021/

https://www.youtube.com/watch?v=8zOymcoGyhQ

Schrijf je in op onze nieuwsbrief