KIWANIS

Dit jaar organiseerde de serviceclub Kiwanis in Roeselare zijn tweejaarlijkse kunstwedstrijd voor personen met een beperking. Een mooie kans voor onze kunstenaars van het kunstatelier om deel te nemen. We selecteerden samen met elk van hen één werk en wachtten geduldig af. Ongelooflijk maar echt waar, 4 van onze kunstenaars stonden in de top 10!

Op 21 april werden we uitgenodigd op de prijsuitreiking in het congrescentrum RaDar in Roeselare, naast het AZ Delta. De zaal zat boordevol trotse en enthousiaste kunstenaars, begeleiders en familie.
Er werden 265 kunstwerken ingediend voor de wedstrijd en de werken waren van een uitzonderlijk hoog niveau. Alle kunstenaars waren winnaars! Elke kunstenaar kreeg een certificaat van deelname en de eerste 100 kregen een financiële prijs die opliep van 20 tot 500 euro.
Van Den Dries stonden 4 kunstenaars in de top 10: Henri Osselaer (3), Ivan Geurs (4), Gudrun Vandommele (7) en Caroline Van Bever (10). Proficiat! Maar ook op onze andere kunstenaars zijn we super trots! Bianca De Bruycker, Peter De Bie, Ivan Braems, Marnix Vaernewijck, Leen Blomme, Sofie Bobelyn en Katelijne Sys maakten ook een schitterend werk!

We zijn zeer dankbaar voor de waardering vanuit Kiwanis, want het was fantastisch om hen te zien groeien van trots! Bovendien werden 10 van de werken geveild voor een goed doel en werden alle werken tentoongesteld en te koop aangeboden tot 18 mei in het AZ Delta. Een fijn initiatief en zeker voor herhaling vatbaar!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief