Kampioenenviering

De atleten van Den Dries werden ook dit jaar uitgenodigd op de jaarlijkse kampioenenviering van de Gemeente in Het cultuurcentrum “Stroming” te Sleidinge.
De G sport, sport voor mensen met een beperking, werd opnieuw in de kijker gezet. Alle deelnemers die een mooie prestatie leverden in 2019 werden uitgenodigd.

De Special Olympics gingen vorig jaar in mei door in Sint Niklaas. Hier namen we met drie disciplines gemotiveerd en actief aan deel.
  • In de netbalploeg stonden er 8 knappe sporters op het veld: Katelijne, Tamara, Marc, Patrick, Wouter, Daniël en Dirk.  Zij werden gesteund door onze ijverige vrijwilligers Dirk en Emeric . Ze haalden allen een blinkende zilveren medaille.
  • We hadden met Sara ook een energieke zwemster die 1 keer brons en 1 keer zilver haalde.
  • Last but not least onze boccé kampioenen. Jeannine haalde brons, Lieve had een 4de plaats en Inge en Agnes haalden samen goud!

Ze werden op zondag 16 februari allemaal samen nog eens heel verdiend in de bloemetjes gezet. De awards werden uitgereikt door olympisch atletiekkampioene Kim Gevaert en Lucien Van Impe, de laatste Belgische winnaar van de Tour de France.

Proficiat aan al onze atleten!

kampioenhuldiging 2020 8
kampioenhuldiging 2020 7
kampioenhuldiging 2020 6
kampioenhuldiging 2020 5
kampioen huldiging 2020 4
kampioenhuldiging 2020 3
kampioenhuldiging 2020 2
kampioenhuldiging 2020 1

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief