k’ Vraagetaan

In de weken voorafgaand aan die dag kon iedereen die van ver of van dichtbij Den Dries een warm hart toedraagt een verzoekje aanvragen. Net zoals vroeger, op de radio, maar met dat verschil dat er nu ook bewegend beeld bij was en dat alles online (via internet) te volgen was.

Cliënten, familie, medewerkers, vrienden, kennissen en geburen, … werkelijk bijna iedereen stuurde verzoekjes in. We ontvingen er meer dan 100 en doordat er hier en daar al eens hetzelfde lied werd gevraagd, kwamen we in totaal op 86 videoclips uit.

Wie op 30 december iets voor elf uur in de ochtend klaar zat, kon er niks van missen en kreeg er tussendoor af en toe nog wat gekte van de presentator bovenop. Welke kostuums en rare brillen, pruiken en hoeden die allemaal opgezet heeft… Die moet thuis toch wel een héél grote kleerkast hebben…

Iets voor zes uur ’s avonds eindigde de zeven uur durende marathonuitzending met – het kon bijna niet anders – ‘Thank you for the Music’ van ABBA. Net op tijd voor het avondeten en moe maar voldaan konden we met z’n allen terugblikken op een hartverwarmende dag.

Nogmaals dank aan iedereen die een verzoekje gevraagd heeft, zelf een filmpje instuurde of op een of andere manier meehielp om van Kvraagetaan een succes te maken.

Wie weet tot een volgende keer…

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief