Help je mee? Rock voor Specials!

We zijn er eindelijk weer! Rock voor Specials! Moeten we nog uitleggen dat dit het leukste festival voor personen met een verstandelijke beperking is?  Dat de meest belangrijke data van het jaar 2022, woensdag 29 en donderdag 30 juni, al in jouw agenda aangestipt zouden moeten staan?

We hebben er twee jaar langer op moeten wachten maar dit jaar vieren we bovendien de 25ste editie van dit unieke festival. Je merkt het al aan het programma, we halen alles uit de kast om er een geweldig jubileumfeestje van te maken.

Help je mee op het leukste festival? Klik dan op deze link en vul het formulier in!

Is het de eerste keer dat je zou meehelpen als vrijwilliger op RvS? Kom dan zeker naar de INFOVERGADERING OP WOENSDAG 11 MEI OM 19.30u, in onze café in de Bolwerkstraat 11, Evergem
Op rockvoorspecials.be vind je nog meer info en verduidelijkende filmpjes.

Heb je goesting om dat tikkeltje meer te doen? Om mee vorm te geven aan dit geweldige festival en mee verantwoordelijkheid op te nemen voor de toog, de camping, het afvalbeheer, de veiligheid, IT, signalisatie, ontspanningsmarkt….? Noteer dit bij opmerkingen of mail naar vrijwilligers@rockvoorspecials.be. We nemen dan meteen contact met je op! 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief