Eerste werfbezoek is een feit!

De bewoners van Den Dries hebben een bezoek gebracht aan de werf en ze hadden veel vragen…

Op 2 november om 14u stond een delegatie van de bewoners met een aantal begeleiders gehelmd en gemaskerd klaar om de werf te bezoeken.
De aannemer had de werf met rijplaten toegankelijk gemaakt voor de rolstoelgebruikers in de delegatie. We werden opgewacht door de werfleider en de leidinggevende ingenieur Met veel verve  hebben zij ons volledig op de hoogte gebracht van de stand der werken.
Ivan vond dat ze wel al lang bezig waren en dat er nog niet echt veel te zien was.
Ola Ivan, jawel hoor, maar bijna alles wat tot op vandaag gebeurd is, zit hoofdzakelijk onder de grond. Ivan overtuigd en een klein beetje verlegen om zijn opmerking.
Daniel wou weten waar zijn bed zou staan en waar hij naar het toilet dan wel moest gaan als het zover is ? Allemaal zeer belangrijke vragen en grote bezorgdheden voor de toekomst.
Dirk en nog een paar anderen hadden minder interesse in de gebouwen maar die bleken heel erg onder de indruk van de kranen, de bulldozers en de grote machines die daar allemaal door elkaar aan het werk waren.

De werfleider moest achteraf toegeven dat hij nog nooit zo een geïnteresseerde delegatie had rondgeleid op een werf, vooral de vele moeilijke vragen zijn hem bijgebleven.
Kortom, het was voor iedereen een zeer mooi moment en we hebben afgesproken om dit maandelijks te herhalen zodat iedereen op de hoogte blijft.

Luc Verbeke

Schrijf je in op onze nieuwsbrief