De 14de editie van het Lions Club Schlagerfestival voor mensen met een beperking.

Een namiddag gevuld met muziek, gelach en gedans! Dat is de korte omschrijving van alweer de 14de editie van het jaarlijkse Schlagerfestival, georganiseerd door de Lionsclub ‘De Vlaamse Valleien’.
We kunnen het niet genoeg benadrukken: samen komen en plezier beleven, dat is zo belangrijk. En dat is niet anders voor mensen met een beperking. Deze ongedwongen samenkomsten geven de kans om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe ervaringen op te doen en plezier te beleven.
Op donderdag 17 april ging het schlagerfestival opnieuw door in zaal De Molen in Wippelgem. Doel van dit initiatief: iedereen de kans geven om even helemaal los te gaan op de leuke beats van Garry Hagger.
De aanwezigen waren cliënten van 3 bevriende organisaties van Voluit. Vanuit Lovendegem kwamen de mensen van De Triangel gezellig verbroederen met de mensen van Zonnehoeve Living+ uit Eke. Ook De Vierklaver uit Landegem was dit jaar van de partij.
Voor velen cliënten is dit festival een jaarlijkse afspraak om elkaar terug te zien en contact te houden over de organisaties heen.
En het was een feest! Een afgevaardigde van initiatiefnemer Lions Club ‘De Vlaamse Valleien’ heette eerst iedereen van harte welkom en bedankte voor de grote opkomst. Daarna was het podium voor de immens populaire charmezanger Garry Hagger. In geen tijd had hij de volledige zaal aan het dansen en zingen.
Geniet gerust even mee dankzij dit leuk filmpje.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief