Warme groeten vanuit Den Dries

Het leven ziet er nu toch iets anders uit …
Het ‘Lock down’-regime heeft invloed op ons dagelijks leven en werken.
Het is een moeilijke periode voor ons allemaal, maar eentje waar wij samen zullen doorkomen, daar zijn we van overtuigd.

Ondanks de vele uitdagingen nemen medewerkers, vrijwilligers, netwerk en cliënten allerlei mooie initiatieven.

Het is een verhaal van ‘WIJ’.
Wij houden samen de wasserij draaiende en wij brengen onze dagen zo gezellig mogelijk door. Wij helpen over de teams heen en ga zo maar door.

Nabijheid is in onze dagelijkse werking erg belangrijk en nu nog meer. Wij gaan samen creatief op zoek naar veilige manieren om dit voor iedereen mogelijk te maken. Zo worden verschillende manieren onderzocht (en resultaten geboekt) om digitaal contact te maken tussen de cliënten en hun netwerk. Ook tussen begeleiding en cliënten gebruiken we extra hulpmiddelen om in gesprek te gaan.

We willen jullie allen graag geruststellen. Het gaat, gezien de omstandigheden, goed met ons. Wij houden ons sterk! Samen genieten wij van ‘kleine gelukjes’, de creatieve activiteiten, de lichtpuntjes en elkaar. De solidariteit is groot, sterk en zo deugddoend ! De kaartjes en tekeningen die we ontvangen, doen deugd en brengen een glimlach op vele gezichten.

Draag zorg voor elkaar en jezelf !
Warme groeten vanuit Den Dries

Schrijf je in op onze nieuwsbrief