Den Dries bouwt voort…

Even het geheugen opfrissen:

Den Dries bouwt een gloednieuwe Wereldwinkel met annex koffiecorner en werkatelier in het Hoeksken te Evergem. Momenteel zijn de werken een laatste fase ingetreden en op die manier hopen we de winkel na de vakantie te kunnen verhuizen vanuit onze tijdelijke winkel. Een officiële opening in september mag uiteraard niet ontbreken.

Daarnaast ontwikkelen we op de huidige woonsite van de Bolwerkstraat een inclusief woonproject voor mensen met en zonder beperkingen. Deze ontwikkeling gebeurt in 2 fasen.

  • In de 1ste fase bouwen we 2 woongroepen voor 4 maal 5 bewoners met een zware ondersteuningsnood. Voor de 1ste fase werd onlangs de bouwvergunning afgeleverd en we hopen in aanbesteding te kunnen gaan in februari. Als alles volgens plan verloopt kunnen de werken starten begin april. De werken zullen ongeveer een 2-tal jaar in beslag nemen. Dit betekent een 2-tal jaar bouwwerken, wroeten en aanpassen maar het zal zeker de moeite waard zijn.
  • Dan volgt de 2de fase, zijnde de ontwikkeling van 38 appartementen, studio’s, kangoeroewoningen, een huis van beleving en een sociaal restaurant. De aanleg van een ondergrondse parking zorgt ervoor dat we bovengronds een mooi parkgebied kunnen ontwikkelen waar onze bewoners, en de bewoners van het parkgebied en van de buurt kunnen van genieten.

Voor vragen en/of verdere info kan je steeds terecht bij Luc Verbeke
Luc.verbeke@dendries .be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief