Getuigenissen

Vrijwilligers

Liliane Stevens

Die eerlijkheid, spontaniteit en openheid, die blijdschap als ze je zien en je herkennen. Dat kleurt mijn leven. Lees de volledige getuigenis.

Marianne Stevens

Je wordt als vrijwilliger super opgevangen, ondersteund en begeleid. En wat je doet, wordt echt op prijs gesteld. Lees de volledige getuigenis.

Buurt

Myriam Heyndrickx

Die ontmoetingen hebben mij, mijn man en mijn kinderen geleerd zorg te dragen voor elkaar én voor anderen. In het nieuwe woonproject zullen de bewoners inclusief onderdeel worden van de gemeenschap. Lees de volledige getuigenis.

Samenwerkingsverbanden

Veronica Toranzos – personeelslid Het Zorgverblijf

Ik krijg energie van de bewoners, gewoon door te zijn wie ze zijn. Lees de volledige getuigenis.

Cliënten

Kathelyne Sys

Hier ben ik opengebloeid tot iemand die zichzelf kent en bewust is van haar grenzen. Lees de volledige getuigenis.

Medewerkers

Dimitri de Martelaere

Elk individu is in de eerste plaats een mens die waardering en respect verdient. Lees de volledige getuigenis.

Familie

Lieve Coenen

Zelfs in de moeilijkste omstandigheden blijft het team zoeken naar menswaardige oplossingen. Lees de volledige getuigenis.

Inge Goossens

In deze fantastische voorziening hangt een werkelijk unieke sfeer die je meteen op je gemak stelt. Lees de volledige getuigenis.

Directie

Luc Verbeke

De meerwaarde van Den Dries schuilt in de volgende vier factoren: dynamiek, creativiteit, mensen ruimte geven en ‘Gentle Teaching’, het continu werken aan je goede relatie met de andere. Lees hier de volledige getuigenis.

Luc Verbeke

De meerwaarde van Den Dries schuilt in de volgende vier factoren: dynamiek, creativiteit, mensen ruimte geven en ‘Gentle Teaching’, het continu werken aan je goede relatie met de andere.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief