Den Dries steunen

Draag je Den Dries een warm hart toe? Wil je graag een bijdrage leveren? Dat kan op verschillende manieren:

Fundraisingactiviteiten

Extra financiële middelen zoeken blijft helaas noodzakelijk.

We organiseren jaarlijks een sneukeltoer, de zomerse zondagbrunch op Doornzele Dries en tijdens de warmste week worden we al een aantal jaar op rij door bedrijven en sympathisanten als goede doel verkozen.
Dankzij de opbrengst van deze activiteiten kregen onze atleten nieuwe sportkledij voor hun deelname aan de Special Olymics, werd een belevingstuin aangelegd en kochten we recent een tovertafel. Nu sparen we voor een electrische duofiets.

Heb je zelf een idee voor een fundraisingactiviteit? Contacteer RIFF : riff@dendries.be

Giften en duolegaat

Financiële steun is uiteraard altijd welkom. Dat kan op twee manieren:

Gift

Voor giften vanaf €40 leveren wij een fiscaal attest af zodat je een belastingvermindering krijgt van 45%. Je kan storten op rekening BE10 7374 0921 0004 met vermelding ‘gift’. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd.

Duolegaat

Wil je via je testament een bepaald bedrag of goed schenken aan een goede vriend, neef of nichtje? Weet dan dat zij erg hoge erfbelastingen moeten betalen. Een duolegaat, waarbij je ook een bedrag schenkt aan een goed doel, Den Dries bv., kan een betere oplossing zijn omdat Den Dries dan de erfenisrechten voor zijn rekening neemt. Dubbele winst: jouw erfvriend houdt netto meer aan de erfenis over én je steunt Den Dries!

Werkopdrachten

Onze ateliers zijn steeds op zoek naar werk: eenvoudige taken zonder tijdsdruk, bv. pizzadozen plooien of verlichtingsonderdelen monteren. Heeft jouw bedrijf misschien een aantal taken die je aan ons kan uitbesteden?

Contacteer ons: hetwad@dendries.be

Vrijwilligerswerk

Vele handen maken licht werk en vrijwilligers zijn onmisbaar voor Den Dries. We zoeken samen naar een goede match tussen de wensen van de vrijwilligers en de noden van Den Dries en zijn bewoners. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos: vervoer, uitjes met een bewoner, klussen, museumbezoek, meewerken in de wereldwinkel, een bewoner thuis op de koffie vragen, toogdienst in het café, een dagje naar zee, huiselijkheid bieden in een van onze huizen, taarten bakken, wandelen, naaien, etc.

Uiteraard bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je je kan engageren.

Zin? Heb je zelf een suggestie? Samen met jou kunnen we jouw idee vormgeven.

Contacteer ons: vloed@dendries.be

Wil je graag meehelpen op Rock voor Specials?

Contacteer ons: vrijwilligers@rockvoorspecials.be

Lieve Coenen

Zelfs in de moeilijkste omstandigheden blijft het team zoeken naar menswaardige oplossingen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief