Tapas Concert

Maak kennis met harmonieorkest Guy Duijck.

Harmonie Guy Duijck is van meerdere markten thuis. Van een Nieuwjaarsconcert met een klassieke zangeres of het muzikaal begeleiden van de humoristische theatershow van Showbizz Bart en Sarah Vandeursen.

De harmonie blies zijn eerste noten in het voorjaar van 1981 en werd snel een gevestigde waarde in het Oost-Vlaams muzieklandschap. Onder leiding van Joeri Van Hove spelen ze een uitdagend en gevarieerd repertorium. Jaarlijks spelen ze een Nieuwjaars- Aperitiefconcert in het cultuurcentrum van Sleidinge en vullen ze de binnenkoer van het Huis van Alijn op de Gentse Feesten. In 2015 stonden ze zelfs geprogrammeerd op het Sint-Baafsplein.

Op zondag 22 maart spelen ze een Tapas Concert ten voordele van Den Dries. Ook dat concert belooft een leuke afwisseling te worden tussen typische harmoniewerken en bekende deuntjes.

Na het muzikale gedeelte wordt het publiek een aperitief en een assortiment van tapas aangeboden. Een perfecte zondagvoormiddag activiteit!!

We hopen dat jij ook van de partij zal zijn. Tickets kosten in voorverkoop 20 euro/volwassene en 10 euro/<12 jaar. Schrijf hier in.

gdTapasconcert2020_300

Schrijf je in op onze nieuwsbrief